Monthly Archives: October 2016

Agen Top-Up

Post Image

Siapa nak daftar TonePlus? percuma 👉 Agent Topup Komisen Tertinggi Pendaftaran dibuka 15 orang terawal .. Cepat rebut peluang… Berminat ? PM Tepi http://intgrm.com/894d0259

read more

Penawar Kencing Manis

Post Image

👇🏻Sila kongsikan pada kawan2 yang mengidap kencing manis 🗣Kawan saya pernah mengidap kencing manis,Ini Ceritanya 🗣”Kini kencing manis saya dah sembuh sepenuh nya dan ramai kawan2 saya sembuh selepas saya bagi cara mengubati nya … 🗣Ambil sebiji limau nipis.dan sumbat sebiji garam kasar di dalam nya dan rebus dengan tiga gelas air 🗣Rebus agak lama […]

read more

Nak Kurus!

Post Image

10 sebab kenapa berat badan susah nak turun 😂😂😂 . 🌹Dah makan macam-macam ubat kurus, pil dan minum minuman serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yang ramping. . 🌹Nak pergi pusat-pusat kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit. . 🌹Dah amalkan macam-macam jenis diet hingga berlapar sepanjang hari. […]

read more

Post Image

Langkah 3 : Testing Selepas save, pastikan autoreply telah ‘ON’ selalu dan jangan tutup handphone anda walaupun sedang tidur. Sekarang boleh minta kawan, abang atau kakak cuba hantar SMS dengan shortcode yang anda telah tetapkan untuk memastikan samada ia berfungsi dengan baik atau tidak. Anda bole Try di Sini:- SMSAYA Send 011-1500-3676 atau pun melawati […]

read more

Data Base Anda – SMS

Post Image

Pastikan shortcode ini adalah sepadan dengan shortcode yang anda pilih semasa pendaftaran akaun agen Anda Jika tidak, pelawat akan gagal mendapat autoreply dari anda. Ya! Saya berminat mengumpul database prospek / pelanggan dengan mudah,Lagi satu Abam nak beritahu ianya FREE…FREE…FREE, Ya! PERCUMA.Jangan Kata Abang Tak Payong! Bagi mereka yang mengalami Tenet Slow mcm Siput BolehLah… […]

read more

Kumpul DataBase Lalui SMS

Post Image

SMSAYA send to 01115003676 5 Sebab – Kenapa kena kumpul database SMS mulai sekarang! Berikut adalah 5 kelebihan apabila kita mula mengumpul database pelanggan: 1. Mempunyai maklumat diri prospek yang besar Semakin banyak database yang kita berjaya kumpul, semakin tinggi potensi income yang boleh kita hasilkan melalui database ini. Cuba banyak kita mempunyai 10,000-100,000 database. […]

read more

Data Base Anda – Handphone – SMS

Post Image

Klik Sahaja Link Di Bawah utk Dapatkan System SMS yang bole Anda Kumpul menjadi DataBase Apa itu database? Database adalah maklumat diri pelanggan yang kita simpan melalui sistem simpanan data kita. Sistem ini boleh jadi sistem autoresponder ataupun sms. Kebanyakan pemilik bisnes ataupun pemasar Internet, mereka suka menyimpan database di dalam sistem autoresponder. Penggunaan sistem […]

read more

SMSAYA

Post Image

Cara Mudah utk dapatkan System SMS fidismsystem:- Sila Taip SMSAYA Send ke 01115003676 tunggu sampai SMS diterima untuk LOG-IN https://goo.gl/xq3dPo

read more

SMSaya

Post Image

5 Kepentingan & 3 Kelebihan Buat Duit Dengan Database SMS Hari Ini! Sebelum saya kongsikan bagaimana anda boleh mengumpul database prospek / pelanggan dengan mudah dan membuat duit yang banyak dengannya saya memerlukan anda untuk membaca laporan di bawah… Sebagai seorang pemasar Internet, database adalah aset terpenting dalam bisnes online kita. Bagi mereka yang mempunyai […]

read more

Peganti Chong Wei

Post Image

Tanpa kelibat Datuk Lee Chong Wei, ia tidak memberi sebarang tekanan buat pemain perseorangan lelaki negara, Iskandar Zulkarnain Zainuddin menjelang pusingan pertama Terbuka Korea Selatan bertemu Ng Ka Long dari Hong Kong Tetapi masalah di sini adalah siapa peganti Chong Wei jika beliau Bersara Kelak http://www.hmetro.com.my/node/169485

read more