Beli Simkad

Anda boleh beli dari agen penjual simkad dikawasan berhampiran dengan anda.

 

Senarai Service Center

Senarai Junior Center

Beli Secara Online

Beli Sekali Dengan System Online Marketing

Belilah berapa keping yang ingin anda beli, harga sekeping adalah RM98.60
Call mereka terlebih dahulu, tanya mereka yang anda ingin beli simkad dengan mereka.
Buat temu janji dan beli simkad tersebut. Jika ada agen yang ingin tawarkan untuk aktifkan simkad itu, beritahu mereka yang anda akan aktifkan sendiri.

Jangan benarkan sesiapa untuk aktifkan simkad tersebut kecuali anda sendiri atau downline anda sendiri menggunakan cara SMS. Kalau orang lain aktifkan simkad anda, sampai bila pun kita tidak tahu untuk menjalankan bisnes ini.

Cara untuk AKTIFKAN SIMKAD TONEEXCEL ini.

Bila simkad sudah ada ditangan, anda boleh aktifkan sendiri. Caranya ambil handphone anda dan hantar SMS seperti ini. (Ingat, simkad toneexcel ini belum boleh digunakan lagi)

ad Nama SN PUK IC alamat penuh idp10335

atau

Klik Sini untuk MUDAH kan AKTIFKAN SIMKAD

hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769

Contoh sms pendataran yang perlu dihantar.

ad Mohd Bin Abu 0080123456 98032345 701012016193 no.2 Jalan Pinang Raja , 42100 Klang idp10335

Dalam tempoh 15 minit anda akan mendapat reply pemberitahuan no. id anda dan no. simkad baru itu. Kalau dalam masa 15 minit, masih tak dapat reply call terus Data Entry 0111-508-1515 dan tanya.

Selepas anda telah mendapat id dan no. tunetalk, simkad toneexcel itu sudah boleh digunakan untuk buat call, terima call, hantar sms, terima sms, dan boleh untuk langgan internet. Cara nak langgan internet sila klik disini.

Sekiranya anda ingin mengekalkan nombor dari telefon lama anda (port-in), sila hantar sms sekali lagi menggunakan simkad toneexcel yang sudah boleh digunakan tadi dgn format dibawah ini:

pt Nama SN PUK IC alamat penuh lineLama Nombor Lama

hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769

Contoh sms port-in yang perlu dihantar.

pt Mohd bin abu 0080123456 98032345 701012016193no.2 jalan pinang Raja , 42100 Klang maxis 0123456789

Aktifkan simakad ToneExcel Melalui website ini: Klik sini
Penaja anda 10335

Nak ikutkan idea bisnes boleh tebal Yellow pages, tapi sudah ada yang sesuai untuk orang macam aku yang BZ dengan waktu pejabat..

Apa yang penting kerja senang, untung banyak..

klik link [ sini ]

Sekolah Menengah Tone Excel

 


Warning: PHP Startup: homeloader: Unable to initialize module Module compiled with module API=20100525 PHP compiled with module API=20131226 These options need to match in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: PDO: Unable to initialize module Module compiled with module API=20100525 PHP compiled with module API=20131226 These options need to match in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_sqlite.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_sqlite.so: undefined symbol: php_pdo_unregister_driver in Unknown on line 0

Warning: PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/pdo_mysql.so: undefined symbol: php_pdo_unregister_driver in Unknown on line 0