17 Kelebihan Simkad Ini

Post Image

Sejak saya menulis tentang tajuk – Apa Beza Tone Excel dan Tone Plus, Nak Join Program Mana? pada 23 Mei 2013, artikel tersebut telah menjadi artikel paling popular di blog ini sejak 2 tahun kebelakangan. Namun, kini terdapat beberapa perubahan polisi syarikat yang serius yang perlu saya kemaskini. Pertamanya, harga kad SIM Tone Excel dan […]

read more

Artis yang Seiras

Post Image

Wajah seiras artis dan artis yang seiras ada di malaysia yang ramai tak perasan . https://goo.gl/ahnwv4

read more

lambat tinggal

Post Image

Siapa berminat berlatih bawah Team Kami bolehlah Register sekarang!Masa Terhad,Tahun baru 2017 Kami mencari 100 orang yang pertama dulu (untuk 100 yang pertama pendaftaran RM100 Shj,Selepas itu Yuran Daftar akan dinaikkan ke RM300) sila masukkan Kod kupon untuk Diskaun untuk 100 orang yang Pertama! Kupon Diskaun Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut! […]

read more

Agen Top-Up

Post Image

Siapa nak daftar TonePlus? percuma 👉 Agent Topup Komisen Tertinggi Pendaftaran dibuka 15 orang terawal .. Cepat rebut peluang… Berminat ? PM Tepi http://intgrm.com/894d0259

read more

Penawar Kencing Manis

Post Image

👇🏻Sila kongsikan pada kawan2 yang mengidap kencing manis 🗣Kawan saya pernah mengidap kencing manis,Ini Ceritanya 🗣”Kini kencing manis saya dah sembuh sepenuh nya dan ramai kawan2 saya sembuh selepas saya bagi cara mengubati nya … 🗣Ambil sebiji limau nipis.dan sumbat sebiji garam kasar di dalam nya dan rebus dengan tiga gelas air 🗣Rebus agak lama […]

read more

Nak Kurus!

Post Image

10 sebab kenapa berat badan susah nak turun 😂😂😂 . 🌹Dah makan macam-macam ubat kurus, pil dan minum minuman serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yang ramping. . 🌹Nak pergi pusat-pusat kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit. . 🌹Dah amalkan macam-macam jenis diet hingga berlapar sepanjang hari. […]

read more

Post Image

Langkah 3 : Testing Selepas save, pastikan autoreply telah ‘ON’ selalu dan jangan tutup handphone anda walaupun sedang tidur. Sekarang boleh minta kawan, abang atau kakak cuba hantar SMS dengan shortcode yang anda telah tetapkan untuk memastikan samada ia berfungsi dengan baik atau tidak. Anda bole Try di Sini:- SMSAYA Send 011-1500-3676 atau pun melawati […]

read more

Data Base Anda – SMS

Post Image

Pastikan shortcode ini adalah sepadan dengan shortcode yang anda pilih semasa pendaftaran akaun agen Anda Jika tidak, pelawat akan gagal mendapat autoreply dari anda. Ya! Saya berminat mengumpul database prospek / pelanggan dengan mudah,Lagi satu Abam nak beritahu ianya FREE…FREE…FREE, Ya! PERCUMA.Jangan Kata Abang Tak Payong! Bagi mereka yang mengalami Tenet Slow mcm Siput BolehLah… […]

read more

Post Image

SALAM TAHUN BARU HIJRAH 1438H Semoga dengan kedatangan tahun baru Islam 1438H nanti akan memberi sinar baru hijrah dlm diri anda semua dan semoga kita akan sentiasa diberkati dan dirahmati ALLAH SWT….. https://goo.gl/yeQHic

read more

Cara Online Untuk Aktifkan//Daftar SIMKAD ToneExcel

Post Image

Assalamualaikum, Kenapa mesti #ToneExcel, kenapa saya tak pilih bisnes yang lain..? 1. Sebab PRODUCT tu kita sendiri pun guna. Ada ke orang guna phone tapi xguna simkad.? Xde tuan2 puan2 adik2 akak2 abg2, dan phone ni kita akan pakai sampai ke bila2 sampai kita MATI, baru la kita tak guna phone. 2. Sebab MAINTENANCE nye […]

read more