17 Kelebihan Simkad Ini

Post Image

Sejak saya menulis tentang tajuk – Apa Beza Tone Excel dan Tone Plus, Nak Join Program Mana? pada 23 Mei 2013, artikel tersebut telah menjadi artikel paling popular di blog ini sejak 2 tahun kebelakangan. Namun, kini terdapat beberapa perubahan polisi syarikat yang serius yang perlu saya kemaskini. Pertamanya, harga kad SIM Tone Excel dan […]

read more

Artis yang Seiras

Post Image

Wajah seiras artis dan artis yang seiras ada di malaysia yang ramai tak perasan . https://goo.gl/ahnwv4

read more

lambat tinggal

Post Image

Siapa berminat berlatih bawah Team Kami bolehlah Register sekarang!Masa Terhad,Tahun baru 2017 Kami mencari 100 orang yang pertama dulu (untuk 100 yang pertama pendaftaran RM100 Shj,Selepas itu Yuran Daftar akan dinaikkan ke RM300) sila masukkan Kod kupon untuk Diskaun untuk 100 orang yang Pertama! Kupon Diskaun Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut! […]

read more

Usahawan TopUp

Post Image

TERIMA KASIH Kerana Anda Telah Melayari Website Kami dan berminat untuk mendapatkan Rahsia Buat Duit Pasif dengan Telefon Hari ini perniagaan sampingan adalah sangat penting untuk membantu manambah pendapatan sampingan. Dengan kos Perbelanjaan sara hidup yang semakin meningkat, Harga Minyak, Bil Air, Bil Elektrik, GST dan semua kos keperluan lain naik mendadak, sudah tentu akan […]

read more

Agen Top-Up

Post Image

Siapa nak daftar TonePlus? percuma 👉 Agent Topup Komisen Tertinggi Pendaftaran dibuka 15 orang terawal .. Cepat rebut peluang… Berminat ? PM Tepi http://intgrm.com/894d0259

read more

Penawar Kencing Manis

Post Image

👇🏻Sila kongsikan pada kawan2 yang mengidap kencing manis 🗣Kawan saya pernah mengidap kencing manis,Ini Ceritanya 🗣”Kini kencing manis saya dah sembuh sepenuh nya dan ramai kawan2 saya sembuh selepas saya bagi cara mengubati nya … 🗣Ambil sebiji limau nipis.dan sumbat sebiji garam kasar di dalam nya dan rebus dengan tiga gelas air 🗣Rebus agak lama […]

read more

Nak Kurus!

Post Image

10 sebab kenapa berat badan susah nak turun 😂😂😂 . 🌹Dah makan macam-macam ubat kurus, pil dan minum minuman serta susu kuruskan badan, tapi masih lagi gagal dapatkan bentuk badan idaman yang ramping. . 🌹Nak pergi pusat-pusat kecantikan kuruskan badan kena keluar duit beribu-ribu ringgit. . 🌹Dah amalkan macam-macam jenis diet hingga berlapar sepanjang hari. […]

read more

Post Image

Langkah 3 : Testing Selepas save, pastikan autoreply telah ‘ON’ selalu dan jangan tutup handphone anda walaupun sedang tidur. Sekarang boleh minta kawan, abang atau kakak cuba hantar SMS dengan shortcode yang anda telah tetapkan untuk memastikan samada ia berfungsi dengan baik atau tidak. Anda bole Try di Sini:- SMSAYA Send 011-1500-3676 atau pun melawati […]

read more

Data Base Anda – SMS

Post Image

Pastikan shortcode ini adalah sepadan dengan shortcode yang anda pilih semasa pendaftaran akaun agen Anda Jika tidak, pelawat akan gagal mendapat autoreply dari anda. Ya! Saya berminat mengumpul database prospek / pelanggan dengan mudah,Lagi satu Abam nak beritahu ianya FREE…FREE…FREE, Ya! PERCUMA.Jangan Kata Abang Tak Payong! Bagi mereka yang mengalami Tenet Slow mcm Siput BolehLah… […]

read more

Kumpul DataBase Lalui SMS

Post Image

SMSAYA send to 01115003676 5 Sebab – Kenapa kena kumpul database SMS mulai sekarang! Berikut adalah 5 kelebihan apabila kita mula mengumpul database pelanggan: 1. Mempunyai maklumat diri prospek yang besar Semakin banyak database yang kita berjaya kumpul, semakin tinggi potensi income yang boleh kita hasilkan melalui database ini. Cuba banyak kita mempunyai 10,000-100,000 database. […]

read more